ČOKOLÁDOVÉ POKUŠENÍ - novinka pro Vás za 500,-

02.02.2012 20:10

 

ČOKOLÁDOVÉ POKUŠENÍ

Popíšu Vám celý postup ošetření :Ošetření je určeno pro všechny typy pleti, zejména na pleť unavenou, dehydrovanou, stresovanou nebo na pleť s vráskami. Jedná se také o ideální ošetření pro zimní sezónu.

Postup profesionálního ošetření

1. Čištění pleti

Pleť obličeje, krku a dekoltu důkladně vyčistěte za pomoci čisticího mléka LATTE ALISSA a poté pleť dočistěte a tonizujte pleťovým tonikem TONICO ALISSA.

2. Exfoliace

Pomocí štětce naneste na obličej gelovou exfoliační masku MASCHERA EXFOLIANTE ENZIMATICA (15 ml) a nechte ji 5 – 10 minut působit dle typu pleti. U pleti citlivé a jemné je doba působení kratší. Po uplynutí doby působení exfoliační masku odstraňte. Můžete provést hloubkové čištění pleti.

3. Aktivní látky

Na obličej, krk a dekolt aplikujte 5-20 kapek od každé aktivní látky:

Kolagen – pro výživu, hydrataci a pevnost pleti

Elastin – pro výživu a pružnost pleti

Kyselina hyaluronová – pro elasticitu, regeneraci a vyhlazení pleti

Urea – pro hydrataci, zjemnění pleti a odstranění odumřelých buněk

Dále aplikujte na obličej, krk a dekolt 5-20 kapek od každé aktivní látky:

Baobab - silný antioxidant pro regeneraci a výživu pleti

Multivitamin - silný antioxidant pro regeneraci, hydrataci a omlazení pleti

TIP: tyto aktivní látky se aplikují pod krém, masku nebo masážní přípravek nebo spolu s krémem, maskou nebo masážním přípravkem. Lze kombinovat až 10 typů během kosmetického ošetření. Doporučujeme aplikovat nejdříve séra se základem s vodou, a teprve poté séra olejová.

4. Masáž

Přibližně 5 ml masážního oleje RELAX naneste na obličej, krk a dekolt a proveďte asi dvacetiminutovou masáž. Po ukončení masáže pleť omyjte vlažnou vodou.

5. „Čokoládové“ ošetření

Na obličej, krk a dekolt naneste přiměřené množství čokoládové masky MASCHERA AL CIOCCOLATO spolu s několika kapkami aktivní látky Baobab pro podporu regenerace pleti. Nechte 20 minut působit. Poté odstraňte vodou.

6. Závěr ošetření

Na obličej, krk a dekolt aplikujte 5-20 kapek aktivní látky Kyseliny hyaluronové a regeneračního krému RINNNOVATRICE a lehce vmasírujte až do úplného vstřebání.